Dětský kurz Bambino

Obsah kurzu

  • Úvodní seznámení se školitelem.
  • Povídání o historii pizzy, zajímavých faktech, základních surovinách a mnoho dalšího.
  • Zapůjčení zástěry.
  • Praktická část – zpracování 24-48 hodin vykynutého těsta, následné pokládání oblíbených ingrediencí a sledování procesu pečení v profesionální peci na pizzu.
  • Vlastnoručně vytvořenou pizzu si sníte přímo u nás z porcelánového
    talíře nebo si ji můžete odnést domů.
  • Dítě si může vybrat v rámci kurzu jednu z našich domácích limonád nebo jiný nealko nápoj.
  • Rodič má v ceně kurzu jedno Italské espresso Marcafe pro zpříjemnění dne.
  • Nabízíme možnost výroby vlastní pizzy i pro CELIATIKY (jiný technologický způsob zpracování těsta než u běžného) za příplatek 100,-Kč.
  • Kurz je zakončen DIPLOMEM o absolvování kurzu přípravy pizzy.
  • V průběhu kurzu musí být přítomna v provozovně odpovědná osoba za dítě mladší 18 let.
  • V průběhu kurzu je dovoleno natáčet a pořizovat fotografie.
  • Jsme tu pro Vás, připravte si otázky 🙂

Cena a délka kurzu

  • Cena kurzu: po telefonické dohodě
  • Délka kurzu: 30 – 50 minut