Povídání o historii pizzy, zajímavých faktech, základních surovinách a mnoho dalšího.
Zapůjčení zástěry.
Praktická část – zpracování 24-48 hodin vykynutého těsta, následné pokládání oblíbených ingrediencí a sledování procesu pečení v profesionální peci na pizzu.
Vlastnoručně vytvořenou pizzu si sníte přímo u nás z porcelánového
talíře nebo si ji můžete odnést domů.
Dítě si může vybrat v rámci kurzu jednu z našich domácích limonád nebo jiný nealko nápoj.
Rodič má v ceně kurzu jedno Italské espresso Marcafe pro zpříjemnění dne.
Nabízíme možnost výroby vlastní pizzy i pro CELIATIKY (jiný technologický způsob zpracování těsta než u běžného) za příplatek 100,-Kč.
Kurz je zakončen DIPLOMEM o absolvování kurzu přípravy pizzy.
V průběhu kurzu musí být přítomna v provozovně odpovědná osoba za dítě mladší 18 let.
V průběhu kurzu je dovoleno natáčet a pořizovat fotografie.